Model Railway Forum

Go Back   Model Railway Forum > Model Railway Forum Information > Site Help

Site Help Questions about using this site


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2015, 01:44 AM   #1
Southernfan
Member
 
Southernfan's Avatar
 

Join Date: Aug 2013
Location: Portugal
Posts: 107
Southernfan is on a distinguished road
Default posting pictures

Hi
tried to post a picture on the "loco shed thread" but can't see the image,its just a little square, what have I done wrong please ?
Paul
Southernfan is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2015, 11:02 AM   #2
Flashbang
Administrator
 
Flashbang's Avatar
 

Join Date: Jul 2009
Location: SE UK
Posts: 8,363
Flashbang will become famous soon enough
Default

Please read the information here and retry.
Link to Help item
__________________
Broken? It was working when I left it!
Flashbang is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2015, 08:48 PM   #3
Southernfan
Member
 
Southernfan's Avatar
 

Join Date: Aug 2013
Location: Portugal
Posts: 107
Southernfan is on a distinguished road
Default

HI Flashbang
when i try to upload from a picture on my laptop it comes up with server error 500
Paul
Southernfan is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2015, 10:23 PM   #4
Flashbang
Administrator
 
Flashbang's Avatar
 

Join Date: Jul 2009
Location: SE UK
Posts: 8,363
Flashbang will become famous soon enough
Default

Some tablets and smart phones do fail to upload due to the way they handle pictures. Some only allow one picture to upload. Or your pictures on your PC exceed the size upload limits of the forum?
As you have already uploaded pictures ok to this forum I don't quite see why you're having problems?
Suggest you use that same method or perhaps use a free photo hosting web site like Photobucket.com then upload all the picture to their servers and then copy and paste the pictures URL back here in the text box.
__________________
Broken? It was working when I left it!
Flashbang is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2015, 12:58 AM   #5
Southernfan
Member
 
Southernfan's Avatar
 

Join Date: Aug 2013
Location: Portugal
Posts: 107
Southernfan is on a distinguished road
Default

testing of picture
Hi Flashbang, i have tried it on my other laptop and this time it seems to work ok
Thanks Paul
Attached Images
File Type: jpg shed.jpg (9.3 KB, 19 views)
Southernfan is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.